utorak, 28. kolovoza 2007.

GOVNO MRTVE BABE

Ova konpozicija, zabilježena na našem albunu prvjencu, Septičin je osobni stav prama fašistima, nacistima , komunistima, sotonistima i istima svih fela. Pjesma je, ko i večina naši pjesama alegorična tako da ji ne mogu svatit priglupi nadrikritičari što
i nije cil. Pojasnimo onima koji teže shvaćaju peripetije umjetničkih stilova i načina pisanja na nerazumljiv način: Mrtva baba prectavlja izumrle tekovine bliže i dalje prošlosti kao što su fašizam, nacizam, rasizam, komunizam, staljinizam i štatijaznamizam, a GOVNO mrtve babe su kojekaki NEO preporodi tipa NEOnacizam, NEOfašizam i ostalo što vuče logički slijed s početka rečenice. Grobari su političari, historičari i ostali koji rovaše i prčkaju po onome što je pokopano i time uznemiruju demone podzemlja. Hozntregeri u pjesmi su skinheci i ostali ljucki šljam. Jedino Švabe nisu alegorički prikazane, odnosno oni su Švabe iz realnog života, odnosno " ni Švabe više nisu Švabe", ščime se misli da Švabe danas više nisu Švabe iz Hitlerova režima već su danas normalni, naprjedni te civilizirani ljudi.
A jesam se fino isro.
Videjo je slimljen u proljeće 2006. u Vanilla klubu u Vinkulji, a slimijo je s dvije kamere
Siniša Duraković zvani MAX iz bivše videjoteke MAX.
fala,
Uprava

4 komentara:

Anonimno kaže...

ŽIVIJOOOO!!!...govno mrtve babe je jena od najboljih sa porukom...živila septica!!!

septica kaže...

E,e,a, pajdo, sve imaju poruku.
živijo

Anonimno kaže...

živijoooooooooooooooo

Anonimno kaže...

ma izvrsni ste.jos samo da snimite i prdez casne sestre pa da i ja zapjevam...oj septiko srce moje gdje god prdnes sve je tvoje.